Referanser

En godt fornøyd kunde er kanskje det vi setter mest pris på. Fordi fornøyde kunder er lojale kunder, og lojale kunder er gode kunder. De kommer tilbake, og anbefaler virksomheten til andre. Ring oss gjerne på 90 10 88 75 for å høre hva vi kan gjøre for din bedrift.

Kunder vi har jobbet med
  • Choice Hotels Scandinavia
  • Sørheim Trefelling
  • Kaj Båtopplag
  • Trofe AS, Lillehammer
  • Ivar Bråthen Mekaniske AS
  • Lillehammer Dyreklinikk AS
  • First Hotels, Oslo
  • Snekkerlaget AS, Lillehammer
  • Leve & Blomstre AS, Son

Analyse

God statistikk gir bedre resultater!

GA4 / Google Analytics er et av de mest populære analyseverktøyene for å måle konverteringer. Dette verktøyet gir deg mulighet til å måle hvor mange som besøker nettstedet ditt, hvor lenge de blir, hvilke sider de besøker og hvor mye trafikk som kommer fra ulike kanaler. Dette er svært nyttig informasjon for å forbedre nettstedet ditt og øke konverteringsraten.

Industriell HVAC

Envatec

Den norske opera er på kundelisten til Envatec. Bark Reklame er stolt over å være på leverandørlisten til Envatec. Bark Reklame hjelper Envatec med digital markedsføring og synlighet.

Mekaniske Verksted

Lonbakken

Lonbakken Mekaniske Verksted på Otta produserer ferister, ståltrapper og store stålkonstruksjoner. Bark Reklame bistår med alt innen digital markedsføring!

Lonbakken Mekaniske

Ståltrapp.no

Lonbakken Mekaniske Verksted på Otta produserer store ståltrapper. Bark Reklame bistår med digital strategi, digital synlighet og konverteringsoptimalisering. En støttedomene strategi på fokusprodukter gir svært gode resultater!

Lonbakken Mekaniske

Ferist

Lonbakken Mekaniske Verksted på Otta har patent på ferister. Det var også de som fant den opp! Bark Reklame har oppdraget med den digitale markedsføringen.

Mekanisk verksted - Hamar

Bråthen Mekaniske

Ivar Bråthen Mekaniske AS er et mekanisk verksted på Ottestad ved Hamar som lager stålkonstruksjoner som heissjakter og trapper. Bark Reklame bidrar med SEO, Google Ads og Facebook markedsføring.

Vinterlagring av båt

Båtopplag Oslo

Kaj Båtopplag i Oslo lagrer og tar service på båter i vinterhalvåret. Bark Reklame har sørget for synlighet i digitale medier.

Trefelling

Sørheim Trefelling

Sørheim Trefelling i Lillehammer er gode på stubbefresing, trefelling og beskjæring.  Bark hjelper til med å skaffe flere kunder. Bark Reklame utfører SEO, Google Ads og konverteringsoptimalisering.

Frisør - Lillehammer

City Frisør

For City Frisør Lillehammer så bistår vi med Google Ads, SEO og sideflyt. Trenger du en frisør i Lillehammer? Prøv City Frisør!

Reiseliv

Choice Hotels

Vår SEO ekspert Petter Haneborg har i samarbeid med Choice Hotels utført en søkemotoroptimalisering av websiden. Synlighet i Google økte og antall klikk inn til websiden økte. Antallet bookinger økte betraktelig. Kunden ble svært fornøyd!

Snekker - Ringsaker

Handyman

For Handyman Lillehammer utfører vi Google Ads oppgaver. Billig markedsføring som definitivt gir god økning i kundehenvendelser. Handyman er fornøyd, og vi er fornøyd med Handyman!

Veterinær - Lillehammer

Lillehammer Dyreklinikk

Lillehammer Dyreklinikk benytter verktøy som Google Ads, SEO, Facebook, Analytics og konverteringsoptimalisering.. Dyrlegene får svært mange oppdrag som kan spores tilbake til digitale aktiviteter.

Premier  & pokaler

Trofe AS

Optimalisering av handelsprosess. Øke trafikk ved bruk av Google Ads og SEO. Analyse av kundesegmenter. Dette er noe av det vi har gjort sammen med kunde. Trofe har forøvrig en stor webshop med pokaler og premier, benytt gjerne anledningen til å kjøpe deg en stor pokal!