Vi skaper resultater

Web - Google - SEO - SEM - SOME
Mob: 90108875 - post@barkreklame.no

Tjenester

Websider

En webside er ofte den første kontakten en kunde har med bedriften din. Om din webside er gammel og utdatert vil dette påvirke inntrykket av bedriften. Det er derfor viktig å ha en webside som raskt gir kunden informasjon og kontakt/kjøpsmuligheter. Bark Reklame har dyktige webdesignere som kan utvikle ny nettside for din bedrift.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering er teknikker for å komme høyt opp i Google. SEO er med på å øke den vanlige (organiske) trafikken til din webside på relevante søk. For å øke rangeringen i Google så utører vi: SEO analyse - Søkeordsanalyse - SEO på tekster - Teknisk SEO i kode - Page Speed optimering

Topp 10 i Google?

Hvordan kan du komme på topp eller høyt opp i søk på Google? En kombinasjon av Google Ads og søkemotoroptimalisering gir deg gode muligheter for å komme på topp i det organiske og betalte søkeresultatet i Google.  En god plassering i Google gir bedre resultater for din bedrift. Ta kontakt så hjelper vi deg!

Google Ads

10.000 eller 10.000.000,- kroner i markedsbudsjett? Google Ads viser annonser for din bedrift i Google sitt søkeresultat. Annonsering i Google er en rimelig og effektiv måte å få nye kunder på. For de fleste bedrifter gir Google Ads raske resultater. Vi hjelper deg med annonseringen!

Facebook markedsføring

På Facebook viser du frem dine varer og tjenester til en målgruppe som ønsker å bli underholdt og inspirert. Facebook har svært god kjennskap til publikummet ditt og hva de liker av innhold. Ønsker du å øke synligheten til bedriften din og skape mere salg ved bruk av sosiale medier? Bark Reklame hjelper deg!

Statistikk og analyse

Google Analytics er et verktøy som gir deg oversikt over hvordan brukerne besøker nettstedet ditt. Du kan for eksempel se hvor mange som besøker nettstedet ditt, hvilke sider de besøker, og hvor lenge de blir. Google Analytics gir deg også mulighet til å se hvilke annonser som fører til konverteringer.

Nytt og Nyttig :-)

Bark Reklame AS

Bark er det ytterste beskyttende laget på treet. Bark er vevet som beskytter treet og stenglene. Barken er det vi ser ved første øyekast. Bark Reklame hjelper din bedrift med å lage barken rundt ditt produkt eller tjeneste. Sammen skaper vi det laget med reklame som ligger utenpå dine produkter.

Bedriftsrådgivning

En analyse av det digitale markedet er ofte nødvendig før et nytt produkt eller tjeneste skal lanseres. Hvor mange som søker etter et bestemt produkt i et geografisk marked kan avklares med en digital analyse. Faktorer som alder og inntekt kan også gi nyttig informasjon om kjøpstilbøyelighet.

Gratis gjennomgang

Vi spanderer gjerne 1 time med gjennomgang av din webside, annonsering samt statistikk og resultater. Rådgivningen vil være nyttig for både små og store bedrifter. Ta gjerne kontakt på mob: 90108875 eller post@barkreklame.no for å gjøre en avtale.

Skap en sikkerhetskultur
Ønsker du å øke sikkerhetskulturen i din virksomhet? Bruker alle medarbeidere 2 faktor autentisering? Har dere sterke nok passord? Kan dere få virus via mail? Er alle appper og programvare oppdatert? Mere informasjon finner du på NORSIS
ChatGPT - Nytte eller moro?
Har du lyst til å prøve et program som kan generere tekster for deg på norsk? Eller har du kanskje lyst på noen bilder som genereres ut ifra ord, produkter eller følelser? Prøv gjerne https://openai.com selv, eller spør oss om hvordan bruk av AI kan hjelpe din bedrift.
Digital Rådgivning

Petter Haneborg har arbeidet med web og digital synlighet siden 1996. Han var en av de første i Norge som ble sertifisert av Google. Nå er det Google Ads og SEO han bruker mest tid på. Ta gjerne kontakt med Petter på mob: 90108875 eller petter@barkreklame.no

Ring for en hyggelig prat: 90108875

Eller ta gjerne kontakt på post@barkreklame.no !